fleuroplogo

szechenyi2020 logo

eu zaszlo

Virágküldeményének kézbesítése

Szállítás

§  A megrendelt csokor és ajándék szállítását az Éva Virágüzlet virágküldő szolgálata szervezi.

§  A megrendelés és a szállítás közötti időtartam Szolnokon minimálisan négy óra. A szállítási jegyzékben szereplő településekre minimálisan 24 óra. A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Szolnok környéki településekre csak napra meghatározott időpontra tudjuk a csokrok kézbesítését vállalni, pontos időpontra meghatározva nem.

§  Abban az esetben, ha az Ön által meghatározott időpontban nem történik meg a szállítás, akkor kártérítésre nincs lehetőség.

§  A rövid határidővel érkező rendeléseket, a következő munkanapon kézbesítjük.

§  Abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen, egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: családtag, szomszéd, recepciós, portás)..

§  Ritka esetben a virágkiszállítás nem megoldható!

§  Az eladót a teljesítés alól felmentő ok a vis maior és, ha ilyen hátráltató tényező zavarja meg a szállítást, az eladó megtesz mindent, hogy értesítse a vevőt.

§  Az át nem vett küldemények újbóli szállítási költségét a megrendelőre terheljük!
 

§  A szállítás általában nyitva tartási időben történik.

§  Vasárnapi és ünnepnapi kiszállítás nem minden esetben garantált. Megrendelés előtt érdeklődjenek!

 

Kézhez vétel

§  A virág egy gyorsan romló termék, amelyet kifejezetten a vásárló kérésére készítettek, ezért minden a terméket érintő reklamációnak, elállásnak amennyiben a terméket átvették, helye nincs.

§  Abban az esetben, ha a címzett a küldeményt visszautasítja, és ez nem a termék, vagy a szolgáltatás minőségével kapcsolatos, akkor azt átvettnek tekintjük!

§  Abban az esetben, ha a címzettel virágküldő szolgálatunk a küldemény átvételét-átadását más időpontra, vagy dátumra egyezteti, mint a megrendelő által megjelölt, akkor azt a címzettel egyeztetett időben, vagy dátumra fogjuk kikézbesíteni. Ilyen esetben nincs mindig módunk és lehetőségünk ezt előre tudatni a megrendelővel. Ebben az esetben a terméket átvettnek tekintjük!

§  Személyes átvétel esetén az  Éva Virágüzlet, a megrendelt és elkészített csokrot, a megrendelésben szereplő átvételi dátum után még  3 napig őrzi meg! A termék romlandóságából kifolyólag a kifizetett, de 3 napon belül át nem vett megrendeléseket selejtezzük és átvettnek tekintjük!