fleuroplogo

szechenyi2020 logo

eu zaszlo

Szállítási feltételek

Szállítás

§  A megrendelt csokor és ajándék szállítását az Éva Virágüzlet virágküldő szolgálata szervezi.

§  A megrendelés és a szállítás közötti időtartam Szolnokon minimálisan négy óra. A szállítási jegyzékben szereplő településekre minimálisan 24 óra. A szállítások idejét nincs módunkban percre pontosan teljesíteni. Szolnok környéki településekre csak napra meghatározott időpontra tudjuk a csokrok kézbesítését vállalni, pontos időpontra meghatározva nem.

§  Abban az esetben, ha az Ön által meghatározott időpontban nem történik meg a szállítás, akkor kártérítésre nincs lehetőség.

§  A rövid határidővel érkező rendeléseket, a következő munkanapon kézbesítjük.

§  Abban az esetben, ha a címzett nem tartózkodik a megadott címen, egy harmadik személy segítségét is igénybe veheti (pl.: családtag, szomszéd, recepciós, portás)..

§  Ritka esetben a virágkiszállítás nem megoldható!

§  Az eladót a teljesítés alól felmentő ok a vis maior és, ha ilyen hátráltató tényező zavarja meg a szállítást, az eladó megtesz mindent, hogy értesítse a vevőt.

§  Az át nem vett küldemények újbóli szállítási költségét a megrendelőre terheljük!

§  A szállítás általában nyitva tartási időben történik.

§  Vasárnapi és ünnepnapi kiszállítás nem minden esetben garantált. Megrendelés előtt érdeklődjenek!

§ Anyák napjára történő megrendelések esetében nem tudjuk figyelembe vennni az időpontra, időintervallumra vonatkozó kéréseket. Egész nap szállítunk, kérjük megértésüket.

§ Anyák napjára az azt megelőző péntek 18 óráig beérkező rendelések esetében tudjuk garantálni a vasárnapi szállítást,ezt követően beérkező rendeléseknél a hétfői szállítás lehetőségét fenntartjuk.

 Rendelésfelvétel

§  Amennyiben a vevő által megadott információk hibásak, hiányosak vagy valótlanok, akkor az eladó nem tehető felelőssé a lehetetlenné vált kiszállítás miatt.

§  A kínálat mindig a készlet erejéig érvényes.

§  Áruhiány esetén, az eladó fenntartja magának a jogot, hogy egy minőségében, stílusában, formájában, tartalmában és méretében hasonló terméket szállítson.