fleuroplogo

szechenyi2020 logo

eu zaszlo

Rendelési és szállítási információk

Hogyan történik a virágrendelés?

Rendelni a ÉVA VIRÁG-tól nagyon egyszerű. Csak kövesse a következő  lépéseket:

 • lépjen be a webáruházba
 • válassza ki az Önnek megfelelő  termékcsoportot
 • válassza ki virágajándékát,kosárba tétel után egy oldalon jelenik meg minden szükséges adat . Szíveskedjen értelemszerűen kitölteni!
 • adja meg a megrendelő (az Ön saját adatait) és,
 • válasszon fizetési módot
 • adja meg  a címzett adatait. (Ezt csak akkor tudja megadni, ha kiveszi a pipát a Kinek küldi a virágot ? címszó alatt!!!! , vagyis nem saját címére kéri a küldeményt ).Ha nem veszi ki a pipát, a rendszer úgy értelmezi, hogy a megrendelő saját címére kell szállítani a virágot ebben az esetben nem tudja beírni a címzett adatait.
 • válassza ki a kézbesítés dátumát,
 • és ne feledkezzen meg az üzenetről sem. Miután a "megrendelés elküldése" gombra kattint megkapja megrendelésének visszaigazolását. 

 Továbbra is állunk rendelkezésére, amennyiben bármilyen kérdése lenne. Tel.: 00 36 56 220065

Fontos információk:

Ahhoz, hogy pontosan, bármiféle késés nélkül fel tudjuk dolgozni rendelését, kérjük győződjön meg, hogy a  lépéseket  figyelmesen követte-e. 

 • Kórházba történő szállítás esetén kérjük, jelezze a kórterem és szoba számát is.
 • Szállodába történő szállítás esetén pedig kérjük, jelölje meg a szobaszámot és a vendég(ek) nevét (csapat, pár...etc). A kézbesítés a szálloda recepcióján történő átadásig garantált.

Árak

A ÉVA VIRÁG webáruház árai tartalmazzák az ÁFA-t.

Ha a címzett megtagadja a virág átvételét, a teljes összeg megfizetése akkor is kötelező.Ez esetben a szolgáltatást az üzlet teljesítettnek veszi, a terméket a megrendelő az üzletből elviheti.

Hitelkártyával , bankkártyával is fizethet.

Fizetés banki átutalással vagy postai csekken

Ha Ön nem rendelkezik bankkártyával, a megrendelt virágküldemény árát fizetheti átutalással az alábbi bankszámlára:

Nagy Attila ev.:70300046-10210688-00000000(Takarékszövetkezet)

külföldről:

IBAN: HU60 1070 0309 6403 6719 5000 0005
SWIFT: CIBHHUHB

Postai csekken történő fizetés esetén a címzett a ÉVA VIRÁG Szolnok,5000 Széchényi István  krt. 12.

A "Megjegyzés" rovatba kérjük beírnia rendelés számát, valamint az Ön nevét, telefonszámát vagy e-mail címét.

A banki átutalás bizonylatát vagy a postai csekk feladóvevényét (a megrendelés számával) kérjük elküldeni faxon a 06 56 220065-ös számra vagy e-mailen PDF formátumban erre a címre:  Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a feladott rendelés időbeni teljesítését csak akkor tudjuk garantálni, ha a megrendelést legalább egy munkanappal előre leadta.

A megrendelést függőben tartjuk mindaddig, amíg a befizetés igazolása be nem érkezik irodánkba. Ezt követően tudjuk teljesíteni az Ön által leadott megrendelést.

 

Kézbesítési címek kifogástalansága

Kérjük, alaposan nézze át a megadott kézbesítési cím és a helyi telefonszám pontosságát. Nem fogadjuk el a későn érkezett változtatásokat, illetve a hibásan megadott cím miatt nem vállalunk garanciát. Ahhoz, hogy  pontosan tudjuk a rendelését kézbesíteni, a következő plusz információk nagy segítséget nyújtanának: 

 • kórházi kézbesítések esetén a kórterem száma, a szobaszám vagy (amennyiben a hölgy férjezett) a címzett leánykori neve. A garanciát csak a kórház recepciójáig vállaljuk.
 • szállodai kézbesítések esetén a szobaszám és a címzett neve. A garanciát csak a szálloda recepciójáig vállaljuk. 

Rendelés visszaigazolása

Minden megrendelés leadása után pár perccel Önt e-mailben fogjuk értesíteni a rendelés elfogadásáról, a rendelés referencia számával és a megrendelt virág részletes adataival. A visszaigazoláson látni fogja az Ön által említett terméket, árat, a kézbesítés napját és a címzett illetve a megrendelő címét.

Ha nem kapná meg a visszaigazolást, ne várjon, azonnal vegye fel velünk a kapcsolatot! Tel.: 00 36 56 220065