fleuroplogo

szechenyi2020 logo

eu zaszlo

Garanciaidő a rendelésekre / virágokra

 

§  A virág egy gyorsan romló termék, amelyet kifejezetten a vásárló kérésére készítettek, ezért minden a terméket érintő reklamációnak, elállásnak amennyiben a terméket átvették, helye nincs.

§  Abban az esetben, ha a címzett a küldeményt visszautasítja, és ez nem a termék, vagy a szolgáltatás minőségével kapcsolatos, akkor azt átvettnek tekintjük!

§  Abban az esetben, ha a címzettel virágküldő szolgálatunk a küldemény átvételét-átadását más időpontra, vagy dátumra egyezteti, mint a megrendelő által megjelölt, akkor azt a címzettel egyeztetett időben, vagy dátumra fogjuk kikézbesíteni. Ilyen esetben nincs mindig módunk és lehetőségünk ezt előre tudatni a megrendelővel. Ebben az esetben a terméket átvettnek tekintjük!

§  Személyes átvétel esetén az  Éva Virágüzlet, a megrendelt és elkészített csokrot, a megrendelésben szereplő átvételi dátum után még  3 napig őrzi meg! A termék romlandóságából kifolyólag a kifizetett, de 3 napon belül át nem vett megrendeléseket selejtezzük és átvettnek tekintjük!